Afbeelding: Hero offertesoftware

HERO: Gemakkelijk offertes maken

Wilt u eenvoudig professionele offertes in uw huisstijl online opstellen en naar uw klanten sturen? Met de HERO-software is dat geen enkel probleem. Maak offertes met nauwkeurige berekeningen die digitaal kunnen worden ondertekend en met een druk op de knop kunnen worden omgezet in facturen. Probeer nu gratis!

Aanbevolen door

Op deze pagina


Afbeelding: Hero offertesoftware

Waarom een offertesoftware gebruiken?

Voor zelfstandigen en het mkb is de berekening in Excel en het schrijven van offertes in Word werk dat elke dag moet gebeuren. De handige offertesoftware HERO maakt een einde aan ingewikkelde berekeningen en het kopiëren van cijfers en gegevens. In HERO werkt u met templates voor uw offertes die u maar één keer hoeft te maken en hebt u daarna altijd direct professioneel ogende documenten tot uw beschikking.

Alle klantinformatie en prijzen kunnen via drag & drop aan het aanbod in HERO worden toegevoegd. Belastingtarieven worden automatisch door de software aangevuld. U werkt efficiënter, voorkomt fouten en kunt offertes rechtstreeks vanuit de software naar uw klanten sturen. Offertes maken was nog nooit zo eenvoudig!

Afbeelding: HERO offertesoftware

Online offertes in eigen huisstijl opstellen

Met HERO maakt u offertes online, met een professionele lay-out en in uw huisstijl. U kunt sjablonen maken voor alle documenten in een individueel ontwerp en met uw eigen logo, waardoor u in de toekomst veel tijd bespaart. Services en prijzen worden in een paar klikken toegevoegd en u heeft al een professioneel ontworpen offerte.

Alle informatie over klanten en prijzen kan in de software worden opgeslagen en eenvoudig aan elk document worden toegevoegd. Als u de offerte rechtstreeks vanuit de software per e-mail naar de klant wilt sturen, voegt u eenvoudig belangrijke bestanden of bijlagen toe. Natuurlijk kunt u de documenten ook als pdf downloaden.

HERO: Software voor vakmensen, voor kantoor en bouwplaats

Afbeelding: Hero vaksoftware
Afbeelding: HERO offertesoftware

Offertes digitaal laten ondertekenen

Dankzij de HERO-software met cloudverbinding kunt u uw offertes vanaf elke locatie maken: Of het nu op kantoor, thuis of direct bij de klant op de bouwplaats is. De buitendienstmedewerkers kunnen de offerte ter plaatse digitaal laten ondertekenen. Zo bespaart u wachttijd en kunt u direct met de uitvoering beginnen.

De digitale handtekening in de HERO-software is rechtsgeldig en voldoet aan de vereisten van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR). U hoeft geen offertes of facturen meer onnodig te scannen of te printen en bespaart naast kostbare tijd ook een hoop papier!

Afbeelding: HERO offertesoftware

Offertes omzetten in facturen

In HERO kunt u niet alleen gemakkelijk offertes maken. Projecten doorlopen in HERO een overzichtelijke pijplijn die altijd de huidige status van het project weergeeft, inclusief alle belangrijke informatie. Als een project is voltooid, kan de offerte met één klik worden omgezet in een factuur.

Als er extra kosten zijn gemaakt, kunnen deze eenvoudig op de factuur worden berekend en transparant worden weergegeven. Zo blijven uw orders altijd rendabel en zullen uw klanten net zo tevreden zijn met de communicatie als met uw werk.

Afbeelding: HERO offertesoftware

Offertesoftware en meer via de app

U kunt onze software ook gemakkelijk gebruiken via de app op iOS- en Android-apparaten. Als u onderweg offertes of andere documenten wilt maken, is dat eenvoudig met de HERO-app. Informatie over opdrachten kan in realtime worden uitgewisseld tussen het kantoor en de bouwplaats.

Als er problemen zijn of materiaal moet worden besteld, zien alle medewerkers de notities en opmerkingen direct in de software. Dit verbetert de communicatie en bespaart tijd - ook dankzij de mobiele handtekening waarmee offertes direct in de app kunnen worden ondertekend.

Extra functies in de software

De HERO-software is niet alleen een online offertesoftware. HERO combineert de voordelen van CRM en ERP en is speciaal ontwikkeld voor vakmensen die hun werk willen verbeteren met behulp van digitale tools. De software ondersteunt u met praktische functies zoals een bouwplaatsplanner inclusief Gantt-diagram.

Ook de projectspecifieke tijdregistratie van alle medewerkers is met HERO mogelijk. Zo heeft u altijd een overzicht van alle informatie over medewerkers, materiaal, projecten, opdrachten en meer. Probeer HERO nu gratis en maak direct een offerte voor uw klanten!

Afbeelding: Hero offertesoftware

HERO: Vaksoftware voor professionals

Gratis adviesgesprek