Colofon

U bent een klant of geïnteresseerde van HERO Software en heeft algemene vragen over de HERO Software? U kunt ons bereiken

Ma - Vr: 8:00 - 17:00 uur
Telefoon: +49 (0)511 - 330 900 68
[email protected]

HERO is een handelsmerk van HERO Software GmbH gevestigd in Hannover

HERO Software GmbH
Göttinger Hof 9
30453 Hannover
Duitsland
Telefoon: +49 (0)511 - 330 900 65
E-mail: [email protected]

Directeuren en verantwoordelijk voor de inhoud:
Philipp Lyding, Michael Kessler

Geregistreerd bij de rechtbank Hannover
Handelsregister: HRB 208456
BTW-nummer: DE 282868680

Auteursrecht

De inhoud en werken op deze pagina's, gemaakt door de exploitanten van de website, vallen onder het Duitse auteursrecht. Vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen toegestaan voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud op deze pagina niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder worden inhoud van derden als zodanig gemarkeerd. Mocht u toch een schending van het auteursrecht opmerken, dan verzoeken wij u vriendelijk om ons daarvan op de hoogte te stellen. Bij het bekend worden van schendingen zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Algemene Voorwaarden (AV)

De geldige "Algemene Voorwaarden" voor het onlineportaal van HERO vindt u hier.

Beeldmateriaal

We maken gebruik van een verscheidenheid aan afbeeldingen van Fotolia en Shutterstock. De exacte auteursrechtinformatie vindt u onder de gebruikte afbeeldingen. Daarnaast willen we graag onze dank uitspreken aan de creatieve mensen die onder andere hun afbeeldingen beschikbaar stellen op Pixabay en Wikimedia onder de CC0-licentie.

Privacybeleid

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zonder uw toestemming niet toegankelijk gemaakt voor onbevoegde derden. Onze volledige privacyverklaring vindt u hier.

Aansprakelijkheidsdisclaimer

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze pagina's is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij kunnen echter geen garantie geven voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 lid 1 TMG verantwoordelijk voor eigen inhoud op deze pagina's volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om overgebrachte of opgeslagen externe informatie te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Een daaruit voortvloeiende aansprakelijkheid is echter pas mogelijk vanaf het moment van kennis van een concrete schending van de wet. Bij het bekend worden van dergelijke schendingen zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, waarop wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen garantie geven voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's zijn op het moment van koppeling gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen. Illegale inhoud was op het moment van koppeling niet herkenbaar. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter zonder concrete aanwijzingen van een overtreding niet redelijk. Bij het bekend worden van schendingen zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Disclaimer

De website hero-software.nl is een aanbod van HERO Software GmbH. Alle rechten op de website zijn eigendom van de hierboven genoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Alle gepubliceerde informatie is door HERO Software GmbH naar beste weten en geweten verstrekt. Verantwoordelijk voor de eigen inhoud van HERO Software GmbH volgens § 55 RStV: Philipp Lyding, Michael Kessler.

Gratis adviesgesprek