Afbeelding: Hero vaksoftware zonne installateurs

ERP-software voor installateurs

HERO is de uitgebreide back-office software voor installateurs: Offertes en facturen opstellen, taken beheren en projecten plannen - alles in één softwareoplossing inclusief app voor iOS en Android. Zonne-installateurs profiteren ook van een directe link met de planningssoftware van Solar Monkey. Overtuig uzelf en probeer HERO gratis!

Aanbevolen door

Op deze pagina


Afbeelding: Hero vaksoftware voor zonne installateurs

Eenvoudige offerte- en facturatie

In HERO maakt u niet alleen offertes en facturen in recordtijd, maar kunt u het hele projectverloop van uw opdrachten in de software in kaart brengen, van het opstellen van een offerte tot de ontvangst van de betaling. Stel eenvoudig offertes op met individuele prijslijsten via Drag & Drop en stuur ze rechtstreeks vanuit HERO naar uw klanten.

Als een opdracht is voltooid of de PV-installaties volledig zijn geïnstalleerd, converteert u de offerte in HERO gemakkelijk met een paar klikken in een factuur - ook een nacalculatie is zonder problemen mogelijk. De software voegt automatisch alle belastingtarieven en berekeningen in. Alle documenten kunnen uiteraard worden aangepast aan uw huisstijl.

Afbeelding: Hero vaksoftware voor zonne installateurs

All-in-One Software voor de zonne-energiesector

Een interface met de gerenommeerde planningssoftware van Solar Monkey maakt van HERO een alles-in-één-softwareoplossing voor installateurs van zonnepanelen. Met Solar Monkey kunt u PV-installaties tot in het kleinste detail plannen en zo nauwkeurige en transparante aanbiedingen doen.

Alle cijfers, gegevens en documenten worden zowel in Solar Monkey als in HERO in realtime overgedragen en weergegeven. Zo kunt u altijd en overal de voortgang van het project inzien. Planningssoftware en kantoorsoftware vullen elkaar perfect aan en vergemakkelijken het werk van installateurs van zonnepanelen aanzienlijk. Probeer het nu!

HERO: ERP-software voor installateurs

Afbeelding: Hero vaksoftware
Afbeelding: Hero vaksoftware voor zonne installateurs

ERP-software voor elektriciens en installatiebedrijven

HERO kan effectief worden gebruikt door elk installatiebedrijf - of het nu een elektricien, installateur van zonnepanelen of loodgieter is. In de projectpijplijn met agenda en taakbeheer kunnen alle huidige en komende opdrachten overzichtelijk worden weergegeven. Medewerkers, gereedschap en machines kunnen eenvoudig aan een project worden toegevoegd via het geïntegreerde planbord (Gantt-diagram).

De voortgang van het project legt u vast met notities, foto's en video's die ook bij de factuur kunnen worden gevoegd. Zo word informatie altijd in realtime uitgewisseld tussen kantoor en bouwplaats. Alle documenten worden niet alleen snel en mobiel gemaakt, maar ook gegarandeerd veilig in de cloud opgeslagen - waardoor ze op elk moment beschikbaar zijn voor de boekhouding.

Cloud-software inclusief app

Dankzij de cloudverbinding kan elke medewerker onmiddellijk alle belangrijke informatie over een taak in de software zien, vanaf elk apparaat (pc, Mac, tablet, smartphone) en ook via de HERO-APP voor iOS en Android. In de app kunt u direct ter plaatse bij een klant een digitale handtekening registreren, en kunnen uw medewerkers hun werktijden per project digitaal vastleggen.

U beheert uw installatiebedrijf dus via één enkele softwareoplossing en heeft als installatiebedrijf van zonnepanelen bovendien de mogelijkheid om een directe link te leggen met de PV-planningssoftware Solar Monkey. U vermindert de tijd die nodig is voor administratieve activiteiten aanzienlijk en hebt weer meer tijd voor uw klanten. Probeer HERO nu gratis!

Afbeelding: Hero vaksoftware zonne installateurs

HERO: Vaksoftware voor installateurs

Gratis adviesgesprek