Calculatiesoftware voor schilders

Met de HERO-calculatiesoftware voor schilders voert u uw kantoorwerk snel en efficiënt uit. U kunt eenvoudig online prijzen berekenen, offertes, onderhoudscontracten en facturen opstellen en de boekhouding voorbereiden. Gebruik HERO als ERP en beheer uw opdrachten van de planning tot de implementatie in slechts één software.

Aanbevolen door

Op deze pagina


Image: Berekeningen in de software

Berekening, offertes & facturen aanmaken

Schildersoftware die uw dagelijkse werk vergemakkelijkt: Met HERO zijn in recordtijd berekeningen, offertes en facturen gemaakt. Zo heeft u meer tijd om bij de klant te werken en wordt uw bedrijf winstgevender. U kunt met een paar klikken prijzen berekenen en alle belangrijke documenten maken - natuurlijk in uw eigen huisstijl.

Als er een document moet worden gemaakt, kunnen de afzonderlijke items eenvoudig via drag & drop uit de productdatabase worden versleept. De adresgegevens van de klant worden automatisch uit de klantenadministratie overgenomen, totalen worden door de software berekend. U kunt een opmeting toevoegen en individuele kortingen geven. Vervolgens kan het document rechtstreeks vanuit HERO per e-mail naar de klant worden gestuurd.

Image: Rekenfunctie in de software

Andere softwarefuncties voor schilders

Met de HERO-schildersoftware kunt u ook onderweg werken. Documenten zoals offertes en facturen kunt u eenvoudig via de app maken. De opmeetfunctie is bijzonder praktisch. Als u de te schilderen oppervlakken ter plaatse nauwkeurig heeft gemeten, kunt u de afmetingen direct in de offerte opnemen.

Ook populair bij onze klanten uit de schildersbranche: Het bouwdagboek. Hiermee kunt u de voortgang van het werk documenteren met foto's en notities. Het personeelsbeheer en de planning kunnen overzichtelijk in het digitale planbord worden uitgevoerd. Voor de tijdregistratie gebruiken uw medewerkers gewoon de mobiele app.

HERO: Software voor vakmensen, voor kantoor en bouwplaats

Afbeelding: Hero vaksoftware
Afbeelding: Schilder software met cloudverbinding

Cloud & mobiele app voor onderweg

Mobiel werken is in de schildersbranche een belangrijk thema, het werk vindt immers in de overgrote meerderheid van de gevallen plaats bij de klant ter plaatse. De HERO-schildersoftware maakt gebruik van een perfect samenspel tussen de cloud en de app, zodat u altijd en overal toegang heeft tot de ordergegevens.

Niet alleen op kantoor, maar ook op smartphone of tablet zijn alle belangrijke projectgegevens en softwarefuncties voor u beschikbaar. Voor het werken onderweg heeft u slechts één apparaat met Apple-iOS of Android-besturingssysteem nodig en heeft u de mogelijkheid om uw orderbeheer mobiel uit te voeren.

All-in-one ERP voor schildersbedrijven

HERO is meer dan puur calculatiesoftware voor schilders. Gebruik HERO als volwaardige all-in-one ERP voor projectmanagement en opdrachtbeheer! Talrijke andere functies ondersteunen u in het dagelijkse werk.

Deze omvatten de uitgebreide klantenadministratie (CRM), werkschema met agenda en Gantt-diagram, werknemersadministratie, digitale handtekening en nog veel meer. Overtuig uzelf van de HERO-ERP voor schilders en probeer het nu 14 dagen gratis en vrijblijvend!

HERO: Software voor vakmensen

Gratis adviesgesprek