HVAC-software voor loodgieters & installateurs

Met de professionele HVAC-software van HERO beheert u uw volledige orderbeheer en projectmanagement op het gebied van verwarming, sanitair en koeling - allemaal in één enkel programma! Ideaal voor vakmensen zoals loodgieters en installateurs van centrale verwarming die hun kantoorwerk willen vereenvoudigen.

Aanbevolen door

Op deze pagina


Loodgieterssoftware voor offertes & facturen

De meest populaire functie van de HERO-loodgieterssoftware maakt het mogelijk om snel en eenvoudig verschillende documenten te maken. U kunt onder andere offertes, facturen en onderhoudscontracten aanmaken. De belangrijke projectgegevens worden automatisch uit de klantendatabase overgenomen, artikelen en diensten kunt u via de drag & drop-functie heel gemakkelijk in het document slepen.

Sjablonen waarmee u voorbereide tekstblokken kunt invoegen, versnellen de documentaanmaak nog meer. Natuurlijk kunt u alle documenten voorzien van een individueel briefhoofd in uw eigen huisstijl. Als offertes, facturen of onderhoudscontracten zijn gemaakt, kunnen ze vervolgens rechtstreeks vanuit de software per e-mail naar de klant worden gestuurd.

Image: Software dagboek

Afspraakbeheer voor HVAC-vakmensen

De cloudsoftware van HERO maakt een efficiënt afspraakbeheer mogelijk voor vakmensen uit de HVAC-sector. Met behulp van het overzichtelijke planbord kunnen alle monteurs en verwarmingsinstallateurs in de buitendienst voor verschillende opdrachten worden ingedeeld en behoudt iedereen in het team het overzicht.

Dankzij de cloudverbinding zijn alle medewerkers altijd up-to-date. Als een monteur een nieuwe opdracht in het afsprakenbeheer krijgt toegewezen, ontvangt hij via de HERO-app op zijn smartphone een pushmelding en weet hij meteen naar welke klant hij vervolgens moet rijden. Met een smartphone of tablet kunnen monteurs ook eenvoudig hun werktijden registreren.

HERO: Software voor vakmensen, voor kantoor en bouwplaats

Afbeelding: Hero vaksoftware
Image: Offerte- en factureringssoftware in één

All-in-one HVAC-software voor orderbeheer

De HVAC-software van HERO is ontworpen als een all-in-one-programma voor vakmensen. Vooral loodgieters, huistechnici, monteurs en alle andere professionals op het gebied van verwarming, sanitair, koeling en installatietechnologie kunnen profiteren van de voordelen ervan. Elke bestelling kan efficiënt worden verwerkt - van het opstellen van een offerte tot de ontvangst van de betaling.

Daartoe behoren naast de eenvoudige documentaanmaak bijvoorbeeld een meetfunctie voor materiaalberekening, de bouwplaatsplanner met planbord, de mobiele tijdregistratie, een foto-upload voor het bouwdagboek en een groot aantal verschillende interfaces. Via de make.com-interface kunt u meer dan 1.000 tools aan HERO koppelen en zo uw dagelijkse werk gemakkelijker maken. Overtuig uzelf en probeer HERO nu 14 dagen gratis!

Afbeelding: App voor monteurs en buitendienst

App voor monteurs & buitendienst

U kunt de HERO HVAC-software op verschillende apparaten gebruiken. Op kantoor op de computer hebt u alleen een moderne browser nodig. Voor mobiel werken is de HERO-app beschikbaar, die werkt op smartphones en tablets met Apple-iOS en Android-besturingssysteem.

In de HERO-app zijn de belangrijkste softwarefuncties ook beschikbaar als u onderweg bent bij de klant of op de bouwplaats. Zo kunt u ook mobiele offertes, onderhoudscontracten en facturen opstellen, alle opdracht- en projectdetails bekijken en aanvullen, mobiele handtekeningen verkrijgen en nog veel meer. Grijp de kans en probeer de HERO HVAC-software met app voor vakmensen nu 14 dagen gratis!

HERO: Software voor vakmensen

Gratis adviesgesprek