Calculatieprogramma voor de bouw

Met het juiste calculatieprogramma voor bouwbedrijven kunt u sneller en veiliger boekhouding, berekeningen, offertes maken en facturen verzenden via één enkele software. HERO biedt bovendien functies voor medewerkersbeheer, bouwplaatsplanning en bouwdocumentatie - ook als app voor iOS en Android!

Aanbevolen door

Op deze pagina


Image: Programma aanbieden

Offerte- en calculatieprogramma

Administratieve taken behoren zowel in de bouw als in de ambachtelijke sector tot de dagelijkse taken. Een nauwkeurige en uitgebreide berekening en het opstellen van een offerte kost vaak tijd. Met HERO, de calculatiesoftware voor bouw en vakmensen, voert u dergelijke taken in een handomdraai uit en hebt u weer meer tijd voor de essentie: De bouw! Het moeilijke gedoe met Word en Excel behoort tot het verleden.

In de cloudsoftware HERO kunt u prijslijsten en uurtarieven maken, waardoor berekeningen inclusief verschillende belastingtarieven in een recordtijd worden uitgevoerd. Offertes worden rechtstreeks vanuit de software naar uw klanten verzonden en terugkerende opdrachten worden nog sneller uitgevoerd door praktische sjablonen. Ook is een nacalculatie van opdrachten zonder problemen mogelijk, zodat u gegarandeerd economisch kunt werken en transparant kunt blijven voor uw klanten.

Image: Functie omzetten

Offertes omzetten in facturen

Wanneer een opdracht is voltooid, kunnen offertes in de software eenvoudig worden omgezet in facturen. Als u uw klant een korting wilt geven, kunt u dit eenvoudig op de factuur weergeven. Vanzelfsprekend worden alle documenten gemaakt in de persoonlijke huisstijl van uw bedrijf, zodat klanten u gegarandeerd zullen onthouden.

De documenten worden ook veilig in de cloud opgeslagen en kunnen op elk moment voor de boekhouding worden opgehaald. Dankzij de cloudverbinding kunnen documenten ook gemakkelijk onderweg worden aangemaakt. Door de geïntegreerde digitale handtekening kunnen uw klanten ook direct op locatie een offerte ondertekenen - zo bespaart u zich onnodige verplaatsingen naar kantoor en werkt u nog efficiënter!

HERO: Software voor vakmensen, voor kantoor en bouwplaats

Afbeelding: Hero vaksoftware

Bouwplaatsen plannen en beheren

HERO is meer dan een eenvoudig calculatieprogramma. Talrijke functies maken van de software een complete bouwsoftware: De planningstool (Gantt-diagram) maakt de volledige planning en bewaking van een bouwplaats mogelijk. Voeg eenvoudig medewerkers, machines en voertuigen toe aan een opdracht en alle toegevoegde gebruikers krijgen de relevante informatie in realtime via de software of de app.

De voortgang op de bouwplaats of eventuele moeilijkheden kunnen medewerkers dan projectspecifiek vastleggen met foto's en video's die ook bij de eindfactuur voor de klant kunnen worden gevoegd. Ook de tijdregistratie loopt met HERO volledig digitaal en orderspecifiek. Zo heeft u altijd een volledig overzicht van de huidige en toekomstige opdrachten en kunt u snel reageren op uitdagingen.

ERP-software voor bouwbedrijven

HERO combineert de functies van moderne ERP-software en een CRM-systeem en is ontwikkeld voor zelfstandigen in de bouw, aannemers en ambachtelijke bedrijven van alle beroepen. De software ondersteunt bij alle belangrijke stappen van de orderverwerking van kostenraming tot facturering en biedt ook functies voor werknemersbeheer en bouwplaatsplanning.

Met HERO wordt het kantoorwerk sneller gedaan, wordt de communicatie tussen de bouwplaats en het kantoor verbeterd en blijft er meer tijd over voor het eigenlijke vak. De cloudsoftware kan vanaf elk apparaat zonder installatie worden gebruikt (pc, Mac, tablet, smartphone) - of via de handige app voor iOS en Android. Probeer HERO nu gratis en overtuig uzelf!

HERO: Software voor vakmensen

Gratis adviesgesprek