Software voor digitale handtekening

Maak eenvoudig online offertes en laat deze of andere documenten direct digitaal ondertekenen. Beheer uw opdrachten en documenten inclusief bouwplaatsplan en digitale tijdregistratie in slechts één software voor het vak.

Aanbevolen door

Op deze pagina


Offertes opstellen en direct digitaal laten ondertekenen

HERO is een software voor vakmensen waarin u online offertes kunt maken voor uw klanten. Met de functie van digitale handtekening kunt u deze rechtstreeks door de klant laten ondertekenen. Als cloudsoftware is HERO beschikbaar op elk apparaat (pc, Mac, smartphone, tablet, enz.) en kan ook via de app voor iOS en Android worden gebruikt.

De digitale handtekening in HERO voldoet aan de basisregels van de Europese verordening inzake elektronische identificatie (eIDAS-verordening), d.w.z. een uitgebreide elektronische handtekening of geavanceerde eSignature. Zo haalt u niet alleen direct rechtsgeldige handtekeningen binnen, maar bespaart u ook tijd die u direct kunt investeren in uw werk als vakman.

Image: Factureringssoftware gebruiken

Meer dan een handtekeningsoftware

HERO is meer dan een offerte- en factureringssoftware met digitale handtekening. U kunt sjablonen maken voor terugkerende documenten die u in het dagelijks leven veel tijd besparen. Natuurlijk kunnen offertes en andere documenten ook rechtstreeks vanuit de software per e-mail naar klanten worden gestuurd. Als de opdracht is voltooid, kunt u de offerte in HERO ook met één klik in een factuur omzetten!

Daarnaast biedt HERO nog veel meer functies die het dagelijkse kantoorwerk van zelfstandigen en mkb gemakkelijker maken. Uw opdrachten worden als projecten aangemaakt, waarvan de voortgang te allen tijde kan worden gecontroleerd. De projecten kunnen worden gepland via een Gantt-diagram, waarmee u taken aan medewerkers kunt toewijzen, processen kunt plannen en resources gericht kunt inzetten.

HERO: Software voor vakmensen, voor kantoor en bouwplaats

Afbeelding: Hero vaksoftware

Mobiele app voor de buitendienst

HERO organiseert alle informatie centraal in één cloudsoftware incl. app. Opdrachten kunnen worden gepland op de pc op kantoor en toegewezen aan medewerkers in de buitendienst. Deze hebben alle belangrijke informatie direct beschikbaar op hun smartphone en kunnen direct aan de slag.

Tijdens de realisatie kan de voortgang van de bouw worden gedocumenteerd met foto's en video's die na voltooiing van de opdracht aan documenten kunnen worden toegevoegd. Zo biedt u uw klanten maximale transparantie en kunt u indien nodig altijd bewijzen leveren. Ook de werktijd kan met HERO digitaal, projectspecifiek en rechtsgeldig worden vastgelegd. Probeer HERO nu gratis!

Afbeelding: Hero software voor digitale handtekening

HERO: Vaksoftware voor professionals

Gratis adviesgesprek