HERO gebruiken als bouwsoftware

Met HERO maakt u gebruik van één centrale software voor alle organisatorische processen in uw bouwbedrijf: Documentbeheer, bouwplaatsplanning, projectvoortgang en communicatie komen samen in één software. HERO is ERP-software, CRM en bouwsoftware in één en kan efficiënt worden gebruikt in elk ambachtelijk bedrijf.

Aanbevolen door

Op deze pagina


ERP-software voor bouwbedrijven

In de meeste bouwbedrijven is het organiseren en plannen van bouwplaatsen en opdrachten de grootste uitdaging. Op bouwplaatsen moet niet alleen een soepel verloop worden gegarandeerd, de betreffende opdracht moet ook financieel de juiste omvang hebben en even aantrekkelijk zijn voor de klant als voor het bedrijf. Met ERP-software voor bouwbedrijven en ambachtslieden zoals HERO lukt dat probleemloos.

Met HERO kunt u niet alleen orders berekenen en uw klanten in recordtijd een professionele offerte sturen, maar ook de hele order plannen en bewaken tot de uiteindelijke betaling. U beheert klant- en werknemersgegevens, hebt alle documenten voor de boekhouding rechtszeker in de cloud opgeslagen en kunt materiaal- en prijslijsten aanmaken om altijd een overzicht van de voorraad en de betreffende kosten te hebben.

Bouwplaatsplanner en bouwdagboek

Het in HERO geïntegreerde planbord (Gantt-diagram) is ideaal voor bouwbedrijven die hun bouwplaatsen willen plannen en informatie op één centrale locatie willen bundelen. De inzetplanning gebeurt in HERO heel eenvoudig via een Gantt-diagram, waarin alle belangrijke medewerkers en informatie aan een opdracht worden toegevoegd. In de cloudsoftware ontvangen medewerkers vervolgens alle updates en informatie in realtime op hun apparaten (pc, Mac, tablet, smartphone, enz.).

In de software kan ook de werktijd worden vastgelegd. Tijdens de implementatie kunnen foto's en video's van de bouwplaats eenvoudig worden geüpload en in de cloud worden opgeslagen. Zo zijn alle werkstappen ook nog achteraf te volgen. Als de opdracht is voltooid, kan een in HERO geschreven offerte eenvoudig worden omgezet in een factuur en rechtstreeks naar de klant worden verzonden, inclusief relevante foto's en andere bestanden.

HERO: Software voor vakmensen, voor kantoor en bouwplaats

Afbeelding: Hero vaksoftware
Image: Planner in de software

Eén tool voor kantoor en bouwplaats

Met HERO hebben bouwbedrijven en vakmensen slechts één centrale tool nodig om alle processen digitaal in kaart te brengen en zo niet alleen efficiënter, maar ook veiliger te werken. Dankzij de cloudverbinding vindt de communicatie tussen de bouwplaats en het kantoor in realtime plaats, waardoor alle lacunes in de informatie worden opgevuld. Alle medewerkers hebben altijd toegang tot alle belangrijke informatie via de software of de bijbehorende app voor iOS en Android.

Met HERO hebben vakmensen hun kantoor altijd bij de hand en besparen ze aanzienlijk tijd op kantoorwerk. Een offerte kan ook direct op de bouwplaats in de software worden geschreven en direct ter plaatse door de klant worden ondertekend met een digitale handtekening. Met HERO maakt u alle documenten in uw eigen huisstijl en zorgt u zo voor een hoge herkenbaarheid. U werkt over het algemeen efficiënter, bespaart tijd en verbetert bovendien de winstgevendheid van uw ambachtelijke onderneming. Probeer HERO nu gratis!

HERO: Software voor vakmensen

Gratis adviesgesprek