Bouwplaatsplanner met digitaal planbord

Met de HERO-bouwplaatsplanner inclusief digitaal planbord houden vakmensen hun opdrachten en afspraken altijd in het oog. Efficiënte, professionele projectplanning voor HVAC professionals, loodgieters, schilders en alle andere vakmensen uit de bouw. Overtuig uzelf nu!

Aanbevolen door

Op deze pagina


Image: Planningstool in de software

Software voor bouwplaatsplanning

Voor een professioneel, efficiënt bedrijf is een goede bouwplaatsplanning essentieel. Met de HERO-bedrijfssoftware voor vakmensen wordt projectplanning kinderspel. Plan met een paar klikken medewerkers en gereedschappen voor de individuele opdrachten en behoud altijd het overzicht met het digitale planbord.

De bouwplaatsplanningssoftware is zowel op kantoor op de pc als onderweg op smartphone of tablet voor u beschikbaar. U kunt de bezettingsgraad van individuele medewerkers regelen en zo uw bedrijf winstgevender maken. Via de bouwdocumentatie kunt u vervolgens precies de voortgang van het project documenteren en volgen.

Meer overzicht met het digitale planbord

Of het nu gaat om grote of kleine bedrijven: Met het digitale planbord houden vakmensen altijd het overzicht over hun projecten en de respectieve afspraken, taken en voortgang. De projectplanning met de HERO-bouwplaatsplanner is eenvoudig en intuïtief. Welke medewerker voor welk project is gepland, wordt heel gemakkelijk weergegeven in de vorm van een Gantt-diagram.

Met de bouwplaatsplanner van HERO kunt u uw bestellingen sneller en eenvoudiger plannen en zo tijd besparen. En omdat u niet langer analoog, maar digitaal werkt, heeft u met de HERO-app altijd alle belangrijke projectinformatie in uw zak. Ze brengen minder tijd op kantoor door en kunnen in plaats daarvan hun eigenlijke werk doen in de werkplaats, op de bouwplaats of bij de klant ter plaatse.

HERO: Software voor vakmensen, voor kantoor en bouwplaats

Afbeelding: Hero vaksoftware
Image: Digitaal planbord in de app

Digitaal planbord in de app

De HERO-software voor vakmensen is niet alleen beschikbaar in elke moderne browser op de computer, maar ook in de app voor Apple iOS- en Android-apparaten. Het enige dat u nodig hebt, is een smartphone of tablet, zo hebt u alle bestelinformatie altijd bij de hand. Natuurlijk kunt u onderweg afspraken plannen, opdrachten toewijzen of documenten zoals offertes of onderhoudscontracten maken.

Uw monteurs of buitendienstmedewerkers ontvangen op verzoek een pushmelding als u ze voor een nieuwe opdracht hebt ingepland - zo is meteen duidelijk waar ze naartoe moeten. Dit maakt de HERO-bouwplaatsplanner met digitale planbord-app de optimale software voor de buitendienst. Telefoongesprekken vervallen en de communicatielijnen zijn veel korter. Een ander voordeel van de HERO-app: De mobiele tijdregistratie.

Meer functies van de software

HERO is een complete ERP voor vakmensen. Naast de bouwplaatsplanner met digitaal planbord zijn er tal van andere softwarefuncties die het dagelijkse kantoorwerk gemakkelijker maken. Gebruik HERO bijvoorbeeld als een volledige offerte- en factureringssoftware en voeg uw huisstijl toe aan documenten.

Verdere functies voor de orderverwerking: De geïntegreerde klantenadministratie (CRM), digitale handtekening voor documenten zoals offertes en onderhoudscontracten, mobiele urenregistratie, bouwdocumentatie met foto's en notities en nog veel meer. Overtuig uzelf en probeer HERO 14 dagen gratis en vrijblijvend!

HERO: Vaksoftware voor professionals

Gratis adviesgesprek